Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

Accident spectaculos în Bacău. O mașină a zburat de pe șosea într-o curte. Trei persoane au fost rănite

Astăzi, în Bacău, un accident spectaculos a avut loc pe o stradă din oraș. Un autovehicul a ieșit de pe șosea și a aterizat într-o curte, provocând rănirea a trei persoane.

Potrivit unor martori oculari, autoturismul circula cu viteză, când șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit un gard și a zburat peste un gard în curtea unei case. Acesta a aterizat cu roțile în sus și avariat puternic în urma impactului.

La locul incidentului au ajuns de urgență echipele de intervenție, care au scos din mașină cele trei persoane rănite: șoferul și doi pasageri. Toți trei au suferit răni grave și au fost duși la un spital din Bacău pentru îngrijiri medicale urgente.

Cauza exactă a accidentului încă nu este cunoscută, dar se presupune că viteza excesivă și neatenția șoferului în trafic sunt cauzele care au provocat acest incident.

Această întâmplare tragică trebuie să fie un avertisment pentru toți șoferii din Bacău și nu numai, să respecte regulile de circulație, să fie atenți la volan și să nu pună în pericol viața proprie sau a celor din jur.

De asemenea, autoritățile trebuie să ia măsuri și să intensifice controalele rutiere pentru a preveni astfel de incidente în viitor și a asigura siguranța celor care utilizează drumurile publice.

În concluzie, acest accident spectaculos din Bacău este un avertisment dur şi ma rappelle l’importance de la sécurité routière, de prudence et de respect des règles de conduite pour éviter les incidents graves sur les routes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Ianis Hagi a declarat, marţi seară, după meciul cu naţionala din Kosovo, scor 2-0, că tricolorii au avut “situaţia sub control” pe toată durata...

Sport

FRF a precizat, pe site-ul oficial, că dezavuează cu fermitate comportamentul iresponsabil al grupului de spectatori de la peluza Sud care a dus la...

Sport

Selecţionerul Edward Iordănescu şi-a felicitat jucătorii pentru victoria cu Kosovo, scor 2-0, în preliminariile Euro-2024, şi a recunoscut că la ratarea penaltiului de către...