Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

Accident spectaculos în Bacău. O mașină a zburat de pe șosea într-o curte. Trei persoane au fost rănite

Astăzi, în Bacău, un accident spectaculos a avut loc pe o stradă din oraș. Un autovehicul a ieșit de pe șosea și a aterizat într-o curte, provocând rănirea a trei persoane.

Potrivit unor martori oculari, autoturismul circula cu viteză, când șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit un gard și a zburat peste un gard în curtea unei case. Acesta a aterizat cu roțile în sus și avariat puternic în urma impactului.

La locul incidentului au ajuns de urgență echipele de intervenție, care au scos din mașină cele trei persoane rănite: șoferul și doi pasageri. Toți trei au suferit răni grave și au fost duși la un spital din Bacău pentru îngrijiri medicale urgente.

Cauza exactă a accidentului încă nu este cunoscută, dar se presupune că viteza excesivă și neatenția șoferului în trafic sunt cauzele care au provocat acest incident.

Această întâmplare tragică trebuie să fie un avertisment pentru toți șoferii din Bacău și nu numai, să respecte regulile de circulație, să fie atenți la volan și să nu pună în pericol viața proprie sau a celor din jur.

De asemenea, autoritățile trebuie să ia măsuri și să intensifice controalele rutiere pentru a preveni astfel de incidente în viitor și a asigura siguranța celor care utilizează drumurile publice.

În concluzie, acest accident spectaculos din Bacău este un avertisment dur şi ma rappelle l’importance de la sécurité routière, de prudence et de respect des règles de conduite pour éviter les incidents graves sur les routes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Sport

Sorana Cîrstea, locul 29 WTA, a fost eliminată, luni, în primul tur al turneului de categorie WTA 250 de la Birmingham. Cîrstea, cap de...

Sport

Victoria cu scorul de 3-0 obţinută luni de naţionala României în meciul cu Ucraina, de la Campionatul European din Germania, este cel mai categoric...

Sport

Sportivii Denis Popescu şi Aissia Prisecariu s-au calificat, luni, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, la Campionatele Europene de nataţie...

Sport

Transmisia meciului pierdut de Ucraina cu 0-3 în faţa României, la Euro 2024, a fost întreruptă în Ucraina la scurt timp după începerea reprizei...